et [Solved] 4C core software fails at 50%

Home Forums Eye Tracking Devices et [Solved] 4C core software fails at 50%

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of Grant [Tobii] Grant [Tobii] 6 days, 21 hours ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #6345
    Profile photo of joerg baier
    joerg baier
    Participant

    Hi,

    Anybody seen this?

    -Joerg

    #6346
    Profile photo of Grant [Tobii]
    Grant [Tobii]
    Moderator

    Hi @dnachip, could you kindly provide more detail as to your issue. Do you mean to say you are losing connection 50% of the time? In this case, please post your system specs (as detailed as possible) along with a list of installed Antivirus and/or firewall software installed.

    With more information, we will be better placed to assist you. Thanks.

    #6350
    Profile photo of joerg baier
    joerg baier
    Participant

    Hi Grant,
    It was the installation of the software that failed. After examining the install log file, I figured out that it was the Visual C++ 2015 redistributable that was missing. I installed it manually and the next Tobii software installation was successful. I don’t know why the installation did not automatically install the required redistributables. Thanks.
    -Joerg

    #6357
    Profile photo of Grant [Tobii]
    Grant [Tobii]
    Moderator

    OK great, thanks for the update.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.