dev [Solved] Unity Wont Build SDK Scenes

Home Forums EyeX Software Development dev [Solved] Unity Wont Build SDK Scenes

This topic contains 7 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of Alex [Tobii] Alex [Tobii] 5 days, 15 hours ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #6422
    Profile photo of george lawton
    george lawton
    Participant

    I tried building the scenes that came with the SDK and got the following error:

    error CS1703: An assembly `Tobii.EyeX.Client.Net20′ with the same identity has already been imported. Consider removing one of the references
    Assets/Tobii/Plugins/x86_64/Tobii.EyeX.Client.Net20.dll (Location of the symbol related to previous error)
    Assets/Tobii/Plugins/x86/Tobii.EyeX.Client.Net20.dll (Location of the symbol related to previous error)

    How do I fix this?

    #6443
    Profile photo of Jenny [Tobii]
    Jenny [Tobii]
    Moderator

    Hi George (@glawton),

    I’ve seen this problem from time to time. Usually it disappears after I’ve done the following: checked in the Inspector for the files above that one is set to 64 bit and the other to 32 bit, made sure build settings was set to PC, Mac & Linux Standalone – Target Platform: Windows, restarted Unity Editor.

    We are working on an updated Unity SDK that will not have this problem. Would you be interested in a pre-release version of this SDK? I could e-mail it to the e-mail address registered with your login here.

    /Jenny

    #6445
    Profile photo of george lawton
    george lawton
    Participant

    Yes, I would be interested in the pre-release version of the updated SDK.

    Thanks,
    George

    #6474
    Profile photo of Joakim Larsson
    Joakim Larsson
    Participant

    Hi Jenny (@jennytobii)

    I also have the same problem and would be interested in the pre-release version.

    Thanks,
    Joakim

    #6475
    Profile photo of Alex [Tobii]
    Alex [Tobii]
    Participant
    #6478
    Profile photo of Joakim Larsson
    Joakim Larsson
    Participant

    Thanks @alex8b, that solved my problem!

    #6491
    Profile photo of george lawton
    george lawton
    Participant

    That worked, but only when I set the target to x86_64. Thanks!

    #6528
    Profile photo of Alex [Tobii]
    Alex [Tobii]
    Participant

    Hi! I sent you a new beta package on email.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.